Bli medlem!

Kom med i Sveriges absolut bästa försäljnings- och logistiknätverk! Vi hjälps åt att få ditt företag att blomstra - du producerar - vi ger marknadsstöd, säljer och löser din logistik.Max ca 20 mil till Helsingborg
Är du prydnadsväxtproducent inom sektorn kruk- utplanteringsväxter, perenner eller plantskoleväxter med företaget beläget i vårt närområde (upp till 20 mils radie) kan det vara intressant att bli medlem.

Närkontakt med marknaden
Som medlem i Mäster Grön knyts du till ett kostnadseffektivt försäljningsnätverk med stor utvecklingspotential och närkontakt med marknaden. Ditt företag levererar produkter av en jämn och hög kvalitet och du skall erbjuda Mäster Grön minst 75% av din produktion av färdigvara till försäljning via föreningen.

Modern teknik
Vi ställer också krav på uppdaterad datorutrustning samt att du har en snabb internetuppkoppling mot vårt affärssystem via OdlarWeb.

Certifierad produktion
Som medlem skall företaget vara IP/Sigill-registrerat, alternativt KRAV, för att säkerställa kvalité och garantera mot marknaden en miljömässigt hållbar produktion. Vissa av våra kunder kräver certifiering.

Kontakta oss!
Du är välkommen att kontakta Mäster Gröns produktionssamordnare Clara Frendius för att höra mer kring vad vi kan göra tillsammans.
telefon 042-251323
maila mig till: cfs"at"mastergron.se