Perenner

Perenner är ett produktsegment som närmar sig utplanteringsväxter och krukväxter. Perenner säljs alltmer som en kompletteringsväxt för både plantering i trädgården men även i krukor och urnor.

Mäster Grön kan via vår partner Liljedalgården (9241) leverera både perenner med en bildetikett för att sälja som en förväntan under våren men därtill även under resten av säsongen komplettera ert utbud med för tiden aktuella perenner. Odlingen är belägen i skånska Skurup vilket ger perenner i rätt utvecklingsfas i förhållande till vårens ankomst i större delen av landet.

Minsta beställning:
Ett brätte/sort, men totalt minst tolv brätt per beställning.

När ni beräknar frakter bör ni tänka på att vid början av säsongen levereras 36 brätten per CC men allteftersom perennerna växer till sig så kan vi packa allt färre på en CC. När vi kommer fram till juni månad så får det plats i medeltal 24 brätten per CC.

”Aktuell Perenna Vagn” är ett begrepp som tagits emot mycket positivt. Våra kunder uppskattar möjligheten att snabbt kunna fylla upp butiken med hyperaktuella perenner. Veckans vagn byter skepnad varannan vecka och innehåller ett attraktivt sortiment med lättsålda perenner för snabb och effektiv omsättning i butik.

De priser som vi anger till er inkluderar bildetikett stucken i krukan. Var enskild perennsort har en unik EAN-kod och färgkod som anger prisgrupp. Vill ni mot förmodan ej ha servicen med etiketten stucken i krukan drar vi av 50 öre på priset och då ligger etikettbunten med i brättet. För dig som överhuvudtaget inte önskar etikett drar vi av 1,50 kr på priset.

Avgång från Mäster Grön vid order av sortspecifika perenner sker ca 1-2 dagar efter orderläggning, medan Aktuell Perennvagn avgår dagen efter order.(Vid order före 10.00 dagen före avgång)

Till dig som inte har någon försäljning av perenner i din butik idag kan vi rekommendera att starta upp med försäljning av perenner ur ” Aktuell Perenna vagn”. En CC-vagn med 36 brätt aktuella och storsäljande perenner till enhetspris. Vagnen passar lika bra i gardencenter som i dagligvaruhandeln!
Vid order före 10.00 avgår den från Mäster Grön dagen efter.

Prislistor och mer info får du av din säljare på Mäster Grön.