Buskar, prydnadsträd, barrväxter, frukt och bär.

Breddningen av Mäster Gröns sortiment innefattar till största delen svenskodlat, men även importerade prydnadsväxter från Holland och Tyskland. För dig som kund innebär det att ni har möjlighet att få blomstrande buskar, barrväxter, klätterväxter, häckväxter, frukt- och prydnadsträd med mera på en och samma leverans.

Svenskodlade plantskoleväxter (odlare 9220)
Vi samarbetar med Granquists plantskola.
Order före 10.00 genererar avgång från Mäster Grön dagen efter.
Etikett påsatt på växten med EAN-kod ingår alltid utan extra kostnad. Du som önskar kan ange dina utpriser till din säljare så hjälper vi dig även med prismärkning på etiketten utan extra kostnad.
Minsta beställning:
Två hyllor med växter och minst 5st/växtslag (sort),
(fruktträd kan beställas i mindre antal/sort men alltid jämnt 20 tal eftersom en CC-vagn rymmer det antalet och inte kan kompletteras med andra växter.)
FRUKTTRÄD: Under våren levereras rötterna inpackade i torv och omslutna i en 10-liters påse. Från juli-november levereras de krukodlade. Pris och Ean-kod skiljer på de olika packningarna.
HÄCKVÄXTER: Säljs mellan 1mars-1 juni och 1 okt-15 nov. Häckväxterna förpackas om tio och dess rötter skyddas av torv som sedan placeras i en fyraliterskruka för att kunna hanteras på ett snyggt och enkelt vis i din butik.
Under perioden juli-september kompletterar vi sortimentet med häckväxter producerade i en 1-liters kruka för den tidiga höstplanteringen.
ROSBUSKAR: Under våren säljer vi Svenska frilandsodlade rosor som förpackas i en fyraliters kruka vilket ger dig som kund en lättskött och lika lättsåld produkt. Från juli månad säljs krukodlade rosor så länge lagret räcker.

Prislistor och mer info får du av din säljare på Mäster Grön.