Plantskoleväxter
i Mäster Gröns logistik


Nog har vi noterat de senaste åren att logistiken blir allt viktigare inom handeln. Från produktionsplanering och fram till handelsledet spelar det mycket stor roll att produkterna är på rätt plats, vid rätt tillfälle, dessutom märkta med rätt koder. I allra högsta grad ser man detta fenomen hos kedjekonstellationer inom dagligvaruhandeln men även inom vår nu så grönskande bransch gäller det att följa med i utvecklingen.

När våra kunder efterfrågar ett bredare sortiment med lösningar både på logistik och koder samt med tätare leveranser som är mer precisa för att hålla en jämn tillgång på varor i butikerna så står Mäster Grön redo och vässade till tänderna för att tillfredställa era behov.

Mäster Grön har de senaste åren breddat sortimentet och kan idag stoltsera med en fantastisk bredd. Tillsammans med era inköp av krukväxter från Mäster Grön kan vi även samordna leverans av plantskoleväxter, perenner, vattenväxter och sparrisplantor. Vi samarbetar med välrenommerade plantskolor i Sverige, Tyskland och Holland för att ni som kund skall kunna känna igen sortimentet och bli nöjda med kvalitén. Plantskoleväxter, perenner m.m. är säsongsväxter som ser helt olika ut under året.

Vi gör allt som vi kan för att upprätthålla sortimentet så långt det är möjligt under de olika försäljningssäsongerna.

Bästa sättet - skaffa inloggning till våra sammankopplade WebShopar i Tyskland och Holland!