Prydnadsväxter till offentlig miljö
Mäster Grön har både via våra säljare men framförallt via våra odlare mycket stora kunskaper om att odla prydnadsväxter till offentlig miljö.
Vi besitter kunskaper om offentlig upphandling och odlarna kan optimera en odling i efterfrågad storlek och kvalitet för leverans ´right in time´.

Vi kan erbjuda dig som kund ett standardsortiment med utplanteringsväxter från de tidiga leveranserna med penséer, över sommarblomsäsongen till höstfägringssäsongen.
Eftersom vi odlar på order från er så är det av yttersta vikt att ni inkommer med era önskemål om produkter så tidigt som möjligt för att säkerställa tillgång på plantor och ytor hos våra odlare.
Vi kan numera utöver detta även hjälpa er med perenner och plantskoleväxter, både svenskodlade och europaproducerade.
Vi gör vårt yttersta för att ni som kund skall bli nöjda med våra produkter och därmed kunna stoltsera med en blomstrande miljö!

För er kunder som själv odlar en del produkter står vår Emballageavdelning gärna till tjänst för att leverera odlingshjälpmedel såsom jord, krukor, näring men även planteringsfat för offentlig miljö. I detta ärende ber vi er kontakta Erik Videfors 042-251310 eller Nils Stave 042-251342. Vi hjälper er att pressa kostnaderna!